• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
  • Professionel hudplejeklinik
  •  
  • 14 dages returret

Gavekort Massage | Køb gavekort til wellnessmassage

Giv en skøn og forkælende gave til en, du holder af

Overrask din mor, din veninde, din kæreste eller en anden særlig person med et gavekort til ægte velvære hos Mekini og giv en lækker wellnessmassage.

Gavekortet til wellnessmassage eller en anden valgfri behandling kan både bruges på vores skønheds- og wellnessbehandlinger i en af vores to klinikker eller på lækre skønhedsprodukter på vores webshop.


Bestil gavekort til Mekini her 


Bestil online eller hent i klinikken i Aalborg

Du kan købe dit gavekort online og vælge at modtage det på mail, på SMS eller med posten. Du er også meget velkommen til at bestille pr. telefon og hente dit gavekort i en af vores klinikker på Kornblomstvej 2 eller i Niels Ebbesens Gade 4.

Når du henter gavekortet i klinikken, får du det i en fin gavepose med et par forkælende produkter og en flot indpakning. Du må meget gerne ringe til os, inden du henter gaveposen – så kan vi gøre den klar, til du kommer og henter den.

Du kan købe et gavekort til en valgfri behandling eller til en specifik behandling som f.eks. parmassage, pedicure, en ansigtsbehandling eller noget helt andet, du tænker, hun vil blive glad for.


​​Bestil gavekort til Mekini her  ​​​​​​

Gavekort til selvforkælelse i unikke omgivelser

Giv en uforglemmelig oplevelse til selvforkælelse i Aalborg midtby i de smukkeste omgivelser. Her møder du et team af professionelle kosmetologer og kosmetolog elever med et højt fagligt niveau og masser af hjerterum, som sørger for at du/i får den bedste oplevelse.

Giv en afstressende massage i gave


Hos Mekini tilbyder vi en række forskellige typer wellnessmassage med hver deres formål og fokusområde. Har modtageren af gavekortet ømme muskler, som trænger til at blive løsnet op?

Måske er han/hun stresset og spændt i nakke og ryg? Eller måske vil du bare give lidt ekstra selvforkælelse. Uanset hvad modtageren ønsker at fokusere på, har vi en massagebehandling der med sikkerhed vil skabe stor glæde.


Vælg massage eller lad det være valgfrit for modtageren af gavekortet

Vi tilbyder 2 former for massage. En Wellnessmassage og Hot Stone massage. Du kan selv bestemme hvilken massage gavekortet skal være til eller du kan lade det være valgfrit, så modtageren selv kan bestemme, hvad det skal bruges til.

Wellnessmassage: Ryg skulder, nakke eller hele kroppen

Vores afstressende wellnessmassage er ren velvære for krop og sjæl. Her er der fokus på kræs og forkælelse, samtidig med at du får lindret ømme muskler og mindsket eventuelle spændinger. Læs mere om wellnessmassage

Vil du dele oplevelsen med modtageren af gavekortet, så tjek vores parmassage, som foregår i det smukkeste parbehandlingsrum. Her vil I blive kræset om med afslappende musik og lidt lækre snacks i den hyggeligste atmosfære. Læs mere om parbehandlinger


Hot Stone massage

Er du lidt øm og spændt i musklerne? Trænger du til at koble helt af og glemme hverdagen for en stund? Så er en Hot Stone massage perfekt til dig.

Læs mere om Hot Stone massage