• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
 • Professionel hudplejeklinik
 •  
 • 14 dages returret

Skinpen Microneedling

De fleste af os oplever at få en mere ujævn hudtone og hudstruktur med alderen. Huden kan begynde at se lidt mat ud, blive grovere i strukturen og få en uens tone med f.eks. pigmentpletter eller ar efter akne.

Få en smuk og ensartet hudstruktur

SkinPen Microneedling er en klinisk dokumenteret behandling, der sikkert og effektivt reducerer ar, akne og pigmentforandringer og giver dig en synligt forbedret hudstruktur med en mere ensartet overflade. I Mekini benytter vi os af Noscomeds SkinPen Precision, som er den første Microneedling-enhed, der er godkendt af de amerikanske lægemyndigheder FDA.

SkinPen Microneedling kan udføres i ansigtet samt på hals og decolleté og er velegnet til både mænd og kvinder uanset hudtype.

SkinPen Microneedling er især effektiv mod:       

 • Ar
 • Akne
 • Pigmentforandringer/solskader
 • Strækmærker
 • Store porer
 • Fine linjer og rynker
 • Trist og mat hud
 • Grov hudstruktur


Hvordan foregår behandling med SkinPen?

SkinPen microneedling er en slags elektrisk ”stempel” med en masse små nåle, der penetrerer huden i en dybde på 0,5-2,5 mm. Vi udsætter altså huden for kontrollerede mikroskader for at sætte gang i dens egen naturlige helingsproces. 

Underhuden reagerer på de små skader ved at øge produktionen af elastin og kollagen, der er afgørende for hudens elasticitet og evne til at forny sig. I takt med at huden genopbygges i ugerne efter behandlingen, vil du opleve en permanent forbedring af hudens generelle struktur og en synlig reducering af ar, akne, pigmentpletter og lignende.

Gør microneedling ondt?

Det der med nåle i huden lyder umiddelbart ikke så rart, men de færreste oplever, at microneedling gør meget ondt. Du vil kunne mærke en let stikkende fornemmelse i huden, og du kan opleve lidt ømhed efter behandlingen.

Hvor længe holder en behandling med SkinPen?

Efter fire ugers tid vil du kunne se et synligt resultat af din Microneedling behandling. Som ved de fleste behandlinger anbefaler vi et forløb på flere behandlinger, hvis du vil have et optimalt og langtidsholdbart resultat. Som udgangspunkt anbefaler vi tre behandlinger med Microneedling med fire ugers mellemrum og herefter vedligeholdende behandlinger en eller to gange årligt.

Er du i tvivl, er du mere end velkommen til at ringe til os eller kigge ind i klinikken til en snak om mulighederne med Mircroneedling.

Før behandlingen

Det er vigtigt, at du undgår at solbade eller gå i solarium en uge før din behandling med SkinPen.

Vær opmærksom på, at behandlingen ikke kan udføres under et akneudbrud.

Efter behandlingen

Efter din behandling med Microneedling kan du forvente let rødme og hævelse, der kan føles som en mild solskoldning. Det er en helt naturlig reaktion, og huden vil typisk føles helt normal igen efter 3-4 dage.

Vi anbefaler, at du ikke bruger makeup eller hudplejeprodukter de første 24 timer efter behandlingen, da det er vigtigt, at huden får ro til at hele. Efter behandlingen får du en creme med, som du skal bruge i to dage for at sikre optimal virkning og heling.

Før

Efter

Før

Efter