• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
  • Professionel hudplejeklinik
  •  
  • 14 dages returret

Hjemvendt fra Danish Beauty Award

Den 29. april indtog en flok Aalborg-piger København. Alle Mekinipigerne var taget til hovedstaden for at deltage i Danish Beauty Award prisuddelingen, hvor vi var nomineret i kategorien ”Årets klinik”.

Vi vandt desværre ikke, men vi havde en fuldkommen fantastisk aften (nat for nogle). Og hold nu fast, hvor er jeg stolt over vores nominering. Tænk, at der var plads til en lille skønhedsklinik fra Aalborg i så fint et selskab. Den anerkendelse er jeg dybt taknemmelig over, og jeg tror, der går lang tid, før mine arme falder helt på plads igen.  Kæmpe tillykke til fantastiske Kurbad Fjordgaarden i Ringkøbing, som vandt i vores kategori.

Da jeg under prisuddelingen sad og kiggede rundt på mine skønne Mekini-piger, havde jeg lyst til at nive mig i armen. Jeg kunne ikke helt forstå, at den lille negleklinik, jeg startede tilbage i 2007, nu sad der til Danish Beauty Award blandt nogle af de bedste i landet. Og så med et team af dygtige og passionerede piger, der også brænder for Mekini.

Ja, jeg siger det lige igen: Jeg er så stolt.

Tusind tak til jer, vores dejlige og trofaste kunder for jeres hep og for jeres kæmpe opbakning generelt.

Vi glæder os til at forkæle jer en hel masse henover foråret og sommeren.

De kærligste hilsner fra Mette 

Mekini er nomineret til en Danish Beauty Award
Vi kan simpelthen ikke få armene ned. Vi er nomineret til en Danish Beauty Award. Og så i kategorien ”Årets klinik” sammen med seks andre. Det føles stadig helt vildt at sige det.