• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
  • Professionel hudplejeklinik
  •  
  • 14 dages returret

Om Mekini

En professionel hudpleje- og skønhedsklinik i Aalborg med højt til loftet og plads til alle. Vi tilbyder et væld af forkælende og effektive behandlinger i hyggelige og uformelle rammer. Kig ind, læn dig tilbage, og lad dig forkæle.

Hej, jeg hedder Mette, og jeg står bag Mekini, som jeg åbnede i 2012. Jeg startede med at arbejde med negle i 2008, og i 2009 blev jeg uddannet negletekniker og sidenhen kosmetolog.

Derudover er jeg uddannet psykoterapeut. Jeg elsker nemlig at arbejde med mennesker, og det var bl.a. derfor, at jeg valgte at åbne min egen klinik. Her kan jeg kombinere min passion for mennesker med min kæmpe kærlighed til og ekspertise inden for hudpleje og skønhed. Og jeg elsker hvert sekund af det.

Billedet ovenfor opsummerer meget godt, hvordan jeg er som person – og derfor også den stemning, du vil møde i Mekini: Jordnær. Naturlig. Levende. Og ligetil.

Skøn som du er

For mig handler skønhed om meget mere end udseende. Det handler om, hvordan man har det indeni. Om at føle sig godt tilpas. Og om at gå ind for den man er. Jeg elsker, at vi mennesker er forskellige, og det er vigtigt for mig, at alle føler sig velkommen i Mekini – uanset alder, udseende, størrelse og baggrund.

Vi har alle vores egen måde at være smuk og skøn på - i Mekini hjælper vi dig med at fremhæve din, så du kan føle dig som den bedste udgave af dig selv.

Flere af vores kunder har sagt, at det føles lidt som at være hjemme, når de kommer hos os. Og det er et af de største komplimenter, jeg kan få. Det betyder naturligvis ikke, at vi ikke er topprofessionelle og dygtige til det, vi laver. Det betyder bare, at vi vægter atmosfære og god service lige så højt, som vi vægter kvalitet og gode resultater.


Én stor familie

Navnet Mekini er sammensat af mit og mine børns navne, Kia og Nicklas. Jeg er familiemenneske med stort F, og jeg driver Mekini i tæt samarbejde med min mand Kim og vores søde hund Molly, som du også vil kunne møde i klinikken. Og så er der mine dejlige og dygtige Mekini-piger, som jeg også ser som en del af familien.

Udover at være professionelle og virkelig dygtige til deres arbejde bidrager de til den særlige ånd og afslappende atmosfære, der kendetegner Mekini, og det sætter jeg utroligt stor pris på. Du kan møde Mekini-pigerne her.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i Mekini. Jeg håber, at du vil nyde dit besøg.