• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
  • Professionel hudplejeklinik
  •  
  • 14 dages returret

Spraytan i Aalborg: Smuk og naturlig glød

Hvem elsker ikke en solbrun sommerglød? Det gør vi i hvert fald – og vi elsker, at du kan få en flot sommerbrun farve uden at udsætte huden for solens skadelige stråler.

Med Spraytan får du en jævn og naturlig brun farve uden striber eller pletter. Og nej, du kommer ikke til at ligne Donald Trump – spraytan giver en naturlig kulør, og farveintensiteten kan skræddersyes, så den passer til dig.

Vegansk Spraytan med Minetan

Vi bruger tanning-produkter fra australske Minetan, som vi også forhandler på vores webshop og i klinikkerne. Minetan laver efter vores mening de bedste selvbruner-produkter på markedet; veganske, parfumefri, parabenefri og kendt for at efterlade huden blød og med den smukkeste finish. 

Du får en flot og ensartet kulør, som passer til dig og din hudtone; spraytan-produkterne findes nemlig i forskellige toner, så vi kan finde den helt rigtige til dig. Ønsker du at prøve Minetan derhjemme, kan du finde deres produkter her.

Sådan foregår Spraytan

Spraytan er en hurtig og effektiv behandling, som foregår i vores spraytan-rum i klinikken i Niels Ebbesens Gade og varer cirka 15 min. Din behandler snakker med dig om, hvilken tone og intensitet, du ønsker, og skræddersyer din spraytan derudfra. 

Du får udleveret hårnet, fodsåler og trusser, som du skal have på under behandlingen. Din behandler påfører et tyndt lag tanning-væske med en særlig airbrushteknik, som giver en jævn og ensartet farve. 

OBS: Du vil først kunne se den endelige farve nogle timer efter behandlingen.

Før og efter behandlingen

For at sikre det bedste og mest holdbare resultat, er her et par gode råd, som du bør følge før og efter din behandling:

Dagen før behandlingen:

For at din hud kan tage ordentligt imod farven, skal døde hudceller være skrubbet væk. Skrub din krop grundigt dagen inden med en skrubbehandske eller en god skrubbecreme. Vær særligt omhyggelig ved albuer, fødder og hænder. Herefter er det en god idé at barbere dig de steder, du plejer at barbere dig. Det gør, at farven sætter sig bedre. Tør dig grundigt efter badet, og påfør et godt lag bodylotion, så huden er gennemfugtigt.

På dagen:

Tag et bad på dagen for din Spraytan – men undgå at bruge parfume, bodylotion, deodorant eller makeup, da det kan give et plettet resultat. Sæt håret op, så nakken er fri.

Efter behandlingen:

Da farven kan vaskes af, de første timer efter behandlingen, er det vigtigt, at du venter med at gå i bad og vaske hænder – helst 6-8 timer. Undgå at lave fysisk aktivitet, der får dig til at svede, og husk en paraply, hvis det regner, så huden ikke bliver våd. Tag løstsiddende tøj på, da farven godt kan smitte af de første timer efter behandlingen.

Hvor længe holder spraytan?

Holdbarheden er individuel og afhænger af din hudtype, men en typisk spraytan holder i 5-10 dage. Du kan passe på farven og forlænge holdbarheden ved at:

  • Undgå lange, varme bade
  • Bruge bodylotion jævnligt
  • Minimere barbering
  • Undgå hård motion
  • Duppe dig med håndklædet efter bad
  • Undgå bodyscrub og skrubbehandske