• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
  • Professionel hudplejeklinik
  •  
  • 14 dages returret

Ansigtsbehandlinger for kvinder og mænd

Hos Mekini tilbyder vi en række ansigtsbehandlinger til forskellige behov og hudtyper. Måske du vil have bugt med rynker, akne, pigmentforandringer eller noget andet? Eller måske du bare trænger til lidt forkælelse og kræs for krop og sjæl?

Uanset hvilken behandling du vælger, lover vi, at du vil blive mødt af masser af nærvær og hjerterum samt et smilende personale, der ved, hvad de laver. Udover gode resultater går vi op i at skabe en uhøjtidelig atmosfære, hvor alle kan være sig selv. Dét, synes vi, er sand forkælelse.

Skræddersyet til din hud

Vi er alle forskellige, og hvad der er godt for din hud, er ikke nødvendigvis godt for min. Derfor skræddersyer vi altid din ansigtsbehandling, så den passer til dig og eventuelle hudproblemer, du slås med.

Du kan læse om de forskellige mærker, vi bruger, nederst på siden. Vores dygtige behandlere, som selvfølgelig jævnligt er på kursus, kender produkterne ud og ind og ved lige præcis, hvad der er godt til netop din hud.

Ønsker du at købe et gavekort til en ansigtsbehandling, kan du gøre det her.

Boost din behandling med Beauty Angel


Til alle vores ansigtsbehandlinger anbefaler vi, at du også booker Beauty Angel. Lyset fra Beauty Angel er nemlig med til at booste behandlingen og vil gøre resultatet markant bedre. Når du booker din behandling, kan du vælge at booke inkl. Beauty Angel.

Læs mere


Om vores hudplejebrands

Til vores ansigtsbehandlinger bruger vi produkter fra følgende anderkendte mærker:

MEDEX


Medex et biomedicinsk mærke, hvilket betyder, at produkterne er ”terapeutiske”. De tilfører altså ikke bare fugt men trænger dybt ind og behandler aktivt og effektivt.

Produkterne giver mærkbare resultater og er også velegnet til sart og eksempræget hud. Medex forhandles udelukkende af anerkendte og specialuddannede kosmetologer og hudterapeuter. Det sikrer, at du altid er garanteret den allerbedste vejledning, når du bliver behandlet med eller køber Medex produkter.

Amazing Space

Danske Amazing Space er til dig, der gerne vil undgå hormonforstyrrende stoffer, parabener og parfume, og som vægter økologi og naturlige ingredienser. Produkterne fra Amazing Space er formuleret af naturlige og aktive planteekstrakter og er både skånsomme og yderst effektive.

Phyris

Phyris er en moderne og innovativ 3-trins hudplejeserie, som dækker dit behov for hudpleje 24 timer i døgnet. Phyris er kendetegnet ved en fantastisk kvalitet. Der er ingen parabener eller tilsætningsstoffer i produkterne, og de indeholder kun naturlige og milde duftstoffer.

DermaOxy

Danske DermaOxy har udviklet en unik og luksuriøs ansigtsbehandling med fantastiske resultater. Den såkaldte Oxygenbehandling foregår ved, at et aktivt anti-age serum med hyaluronsyre presses blidt ind i huden vha. 90 % oxygen.

Huden bliver gennemfugtet og opstrammet, den vil synes mere glat og jævn samt få fornyet glød, vitalitet og udstråling.

Dermolissage Silkpeel

Dermolissage Silkpeel er navnet på vores diamantslibning. En yderst effektiv ansigtsbehandling, hvor huden slibes skånsomt med en fin diamant. Allerede efter en enkelt behandling vil Dermolissage Silkpeel gøre underværker for din hud, som bliver glattere og blødere og får mere energi og glød.

De fleste hudproblemer kan nemt afhjælpes, men behandlingen giver specielt gode resultater ved: Aktiv akne og ar, fedtet hud, tør hud, rosacea og psoreasis, pigmentforandringer og solskader, træt og livløs hud samt aldersbetingede forandringer.