• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
  • Professionel hudplejeklinik
  •  
  • 14 dages returret

PHYRIS ansigtsbehandlinger

Phyris er et prisvindende hudplejemærke, og det kan vi godt forstå; deres innovative 3-trins hudplejesystem dækker din huds behov for pleje i 24 timer og byder på produkter til enhver hudtype og ethvert hudproblem.

Tre trin til fornyet hud

Phyris har udviklet et helt særligt hudplejekoncept, som er inddelt i tre faser, og som dermed imødekommer alle hudens plejebehov. Det gør det ekstremt effektivt, og du vil kunne se en mærkbar effekt, uanset hvilke hudproblemer, du evt. har.

Til hver af de tre faser faser findes en række forskellige produkter – hvilket produkt der er det rigtige for dig, afhænger af din hud og dens tilstand.

Ønsker du at prøve Phyris’ hudplejesystem, vejleder vi dig gerne om, hvilke produkter du bør gå efter. Kig ind i en af vores klinikker, og spørg os til råds.

Udvalgte Phyris produkter

Se et udvalg af vores Phyris produkter herunder eller se hele vores udvalg af Phyris her

Phyris’ hudplejesystem består af tre faser:

Fase 1: Rens

Hver dag bliver vores hud udsat for forurening fra bl.a. trafik, hvilket lægger sig som snavs på hudens overflade. Kombineret med de affaldsprodukter, vi selv afstøder, samt hudfedt og døde hudceller, giver det en ugennemtrængelig overflade, som forhindrer creme i at trænge ind.

Derfor er det vigtigt, at huden renses grundigt både morgen og aften – også selvom du ikke bruger makeup. Phyris produktserien består af en række forskellige renseprodukter til fase 1, som er skræddersyet til forskellige hudtyper og hudproblemer.

Fase 2: Aktivering med Somi-produkter

De såkaldte Somi-produkter aktiverer hudens egne funktioner og booster dens modtagelighed, tolerance og vitalitet. Somi-produktet, som vælges ud fra din huds tilstand, gør, at det efterfølgende plejeprodukt optages endnu bedre og er med til at sikre et optimalt resultat.

Der findes tre forskellige typer Somi-produkter til fase 2: Termasomi Gel, som tilfører koncentreret fugt. Sensisomi, som beroliger sart hud. Og Ultrasomi Fluid, som genopbygger moden hud.

Fase 3: Individuel pleje

Efter afrens og aktivering er huden nu klar til den individuelle pleje. Her vælges de plejeprodukter, som passer til din hud og dens tilstand. Det kan f.eks. være cremer, øjencremer, masker og olier.

Tillægsprodukter

Udover produkterne til de tre faser laver Phyris en række tillægsprodukter, som hver især er målrettet bestemte behov. Det kan f.eks. være ampuller eller kapsler, som indeholder et meget koncentreret produkt, der fungerer som en kur for huden.

Serien byder også på en række dybdevirkende masker samt peelingprodukter, som fjerner døde hudceller og øger hudens blodcirkulation.

Vil du prøve Phyris’ hudplejesystem derhjemme? Du kan købe Phyris produkterne lige her.

Hudpleje uden parabener

Phyris produkterne er ikke bare effektive og plejende; de er også milde og allergivenlige. Alle produkterne er fri for parabener, tilsætningsstoffer og kunstige duftstoffer. Når du kommer ind til din ansigtsbehandling i Mekini, spørger vi ind til dine udfordringer, og hvad du ønsker at arbejde på. Herefter skræddersyer vi behandlingen, så den passer til lige netop din hud.


Se vores ansigtsbehandlinger her 

Amazing Space produkter og ansigtsbehandlinger
Amazing Space er dansk kvalitet, når det er allerbedst. Et univers af holistiske skønheds- og hudplejeprodukter, baseret på naturlige og aktive planteekstrakter samt økologisk certificeret ingredienser.