• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
  • Professionel hudplejeklinik
  •  
  • 14 dages returret

Medex Ansigtsbehandlinger

Medex Bio Science Cosmetics er et af vores yndlingsmærker hos Mekini, og vi bruger det både i vores ansigtsbehandlinger og forhandler det i vores butik og online. Medex er et anderkendt hud- og kropsplejemærke, som giver synlige resultater – uanset hvilke hududfordringer, du døjer med.

Terapeutiske hudplejeprodukter

Noget af det, der gør Medex produkterne fantastiske, er, at de er terapeutiske/biomedicinske. Det betyder, at de ikke kun tilfører fugt og arbejder på overfladen, som mange hudprodukter gør; de trænger dybt ind og behandler hudproblemer aktivt.

Det gør Medex produkterne særligt effektive, uanset om du vil have bugt med akne, tør hud eller noget helt andet. Produkterne udvikles i Medex’ egne laboratorier og af egne forskere, og de er gennemtestet i både uafhængige laboratorier og på universitetsklinikker.

Skræddersyet ansigtsbehandling

Medex har en bred produktserie, som gør, at vi kan skræddersy den ideelle ansigtsbehandling til dig. Uanset om du døjer med eksempræget og tør hud, akne eller aldersbetingede forandringer, findes der en Medex ansigtsbehandling til lige netop dine udfordringer.

Når du kommer ind til din ansigtsbehandling, taler vi om dine hudproblemer, og så skræddersyer vi behandlingen, så den passer til lige netop din hud. Du kan se vores ansigtsbehandlinger her.

Udvalgte Medex produkter

Se et udvalg af vores Medex produkter herunder eller se hele vores udvalg af Medex produkter her

Medex Scandinavia

Bag Medex Bio Science Cosmetics i Skandinavien står Helle Bach. Helle har arbejdet med Medex produkterne i mere end 25 år, bl.a. som hudterapeut i egne klinikker og som underviser. Helle ved om nogen, hvor stor en forskel Medex kan gøre.

Hun døjede nemlig selv med akne og havde stort set prøvet alt, inden hun som klient oplevede, hvordan Medex produkterne gav hende de mærkbare resultater, hun havde ledt efter. Det vakte hendes interesse for kosmetologfaget, og hun uddannede sig herefter til hudterapeut og åbnede en række Medex klinikker, inden hun selv overtog det skandinaviske Medex agentur i 2000.

Naturlige ingredienser

I Mekini elsker vi Medex produkterne af flere årsager. Bl.a. er vi vilde med, at de er uden parabener, farvestoffer og dufttilsætning, medmindre dette er strengt nødvendigt. De er ikke testet på dyr, og emballagen er fri for PVC-plast og lavet af genbrugspapir.

Og så er der den høje kvalitet; produkterne bliver klinisk testet af selvstændige hudlæger, inden de kommer på markedet, og de justeres løbende for at sikre den mest optimale virkning. What’s not to love?

Udover at vi bruger Medex i vores ansigtsbehandlinger, forhandler vi dem også i klinikkerne samt på vores webshop.

Se vores ansigtsbehandlinger her 

Behandling af rosacea
Vi mennesker er forskellige, og det samme er vores hud. Hos Mekini er vi specialister i hudpleje og i at skræddersy behandlinger til forskellige hudtilstande og udfordringer. Nogle døjer med akne, mens andre er generet af overpigmentering eller tør hud. Og så er der rosacea, som typisk viser sig i form af udvidede kar og rødme i ansigtet. Når du kommer ind til en ansigtsbehandling, vurderer vi altid ud fra en grundig hudanalyse og samtale med dig, hvad din hud har brug for.Herunder kan du blive klogere på rosacea, og hvordan vi i Mekini kan hjælpe dig med at behandle det.