• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
  • Professionel hudplejeklinik
  •  
  • 14 dages returret

Amazing Space produkter og ansigtsbehandlinger

Amazing Space er dansk kvalitet, når det er allerbedst. Et univers af holistiske skønheds- og hudplejeprodukter, baseret på naturlige og aktive planteekstrakter samt økologisk certificeret ingredienser.

Fra spa til holistisk skønhedsunivers

I 2006 grundlagde Laura Bonné en spa- og skønhedsklinik i København under navnet Amazing Space. Her bød Laura, som bl.a. er uddannet hudterapeut, på luksuriøse behandlinger inden for ansigts- og kropspleje, og Amazing Space blev lynhurtigt et af de mest eftertragtede spa- og skønhedsklinikker i København.

I 2009 lancerede Laura Amazing Space Cosmeceuticals and Nutriceuticals, som er en holistisk serie af økologiske skønhedsprodukter baseret på naturlige og biodynamiske ingredienser. Udover hudplejeprodukter består serien også af kosttilskud, dufte og naturlig makeup.

Produkterne udvikles ud fra filosofien om, at indre og ydre skønhed er tæt forbundet – og hudpleje bør derfor starte indefra.

Ingredienser fra hele verden

Inspirationen til Amazing Space produkterne finder Laura bl.a. på hendes mange rejser rundt i forskellige dele af verden, og flere af ingredienserne kommer også langvejs fra.

Bl.a. regnskovsekstraktet Inca Inchi fra Peru, som er en af hovedingredienserne i serien. Inca Inchi er ren guf for huden, da den indeholder koncentreret omega 3, 6 og 9, vitamin E samt proteiner og antioxidanter, alt sammen i meget høje mængder.

Inca Inci høstes som en del af et Fairtrade Projekt i Peru, der hedder Omega programme, som har til formål at genplante regnskoven.

Udvalgte Amazing Space produkter

Se et udvalg af vores Amazing Space produkter herunder eller se hele vores udvalg af Amazing Space her

Økologisk hudpleje til følsom hud

Amazing Space produkterne er sammensat af naturlige ingredienser, og de er derfor perfekt til dig, der har en følsom hud, og som samtidig vil undgå hormonforstyrrende stoffer, parabener og parfume. Den brede produktserie byder på pleje til enhver hudtype og ethvert hudproblem.

Døjer du f.eks. med rødmen og sart hud, kan vi bl.a. varmt anbefale ansigtsolien Rosehip Rescue Face Oil, som heler huden og reducerer rødmen. Har du en tør hud, der skriger efter fugt, er Cream and Honey Firming Face Mask ideel til dig.

Skræddersyet ansigtsbehandling

En ansigtsbehandling med Amazing Space er perfekt til dig, som har en lidt sart hud, og som foretrækker naturlige og økologiske ingredienser. Hvilke produkter, vi bruger, afhænger af din hudtype- og tilstand.

Når du kommer ind til din ansigtsbehandling hos Mekini, taler vi sammen om din hud og eventuelle udfordringer, så vi kan skræddersy den bedste behandling til dig.

Se vores ansigtsbehandlinger her 

Medex Ansigtsbehandlinger
Medex Bio Science Cosmetics er et af vores yndlingsmærker hos Mekini, og vi bruger det både i vores ansigtsbehandlinger og forhandler det i vores butik og online. Medex er et anderkendt hud- og kropsplejemærke, som giver synlige resultater – uanset hvilke hududfordringer, du døjer med.