• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
  • Professionel hudplejeklinik
  •  
  • 14 dages returret

Hårfjerning for mænd på ryg, skulder, bryst eller mave

Er du generet af uønsket hårvækst på f.eks. ryggen, brystet eller skulderne? Det er der råd for. Hos Mekini tibyder vi effektiv hårfjerning med enten voks eller sugaring.

Voksbehandling eller sugaring

Sugaring er en effektiv, sikker og nænsom metode til hårfjerning. Det foregår ved, at en sukkermasse smøres på huden og trækker hårene op ved roden. Hårene bliver fjernet i groretning, og derfor knækker de ikke så ofte, hvilket gør bodysugaring til en både skånsom og effektiv behandling – også ved indgroede hår.

I Mekini bruger vi Pandhy’s sukkerpasta, der er en mild og 100 % naturlig blanding af vand og sukker. Den er allergivenlig og fri for kemikalier, parabener, parfume, citrus og farvetilsætningsstoffer.

Færre knopper med Beauty Angel

Har du tendens til knopper efter hårfjerning? Så anbefaler vi, at du booker en tur i vores Beauty Angel i tillæg til din behandling. Beauty Angel er en effektiv lysbehandling, som giver et langt flottere resultat. Lyset plejer huden og får den til at forny sig, og derved mindskes risikoen for knopper og rødme. Du kan læse mere om Beauty Angel her.