• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
  • Professionel hudplejeklinik
  •  
  • 14 dages returret

Epilering - permanent hårfjerning i ansigtet med DuLac-metoden

Få fjernet uønsket hårvækst i ansigtet én gang for alle med Du’lac-epilering. Den mest effektive metode til hårfjerning.

Sig farvel til uønsket hårvækst permanent

Træt af stride hår og hyppige voksbehandlinger? Så er du ikke den eneste. Rigtig mange har uønsket hårvækst i ansigtet, og årsagen kan være alt fra genetik og graviditet til livsstil, medicin og overvægt. Men med den effektive Du’lac-epilering kan du komme hårene til livs permanent.

Konsultation inden behandling


Inden din behandling med epilering kommer du ind til en gratis og uforpligtende konsultation hos vores sygeplejerske. Her snakker vi om, hvad du gerne vil have ud af behandlingen og laver en behandlingsplan, der passer til dig og dine ønsker. Vi snakker om, hvad du kan forvente, hvor mange behandlinger du har brug for osv. 

Her har du også mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål, og du får både skriftlig og mundtlig information om IPL, så du kan føle helt tryg inden behandlingen. Ved din konsultation er det vigtigt, at du svarer retvisende omkring din helbredssituation, evt. medicinindtag osv., så vi kan vurdere, om du er egnet til at få epilering.

Klinikken og vores behandlere er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed og godkendt til at udføre epilering.

Sådan foregår epilering

Epilering sker ved, at en meget tynd nål føres ind i hårsækken, hvorefter der sættes svag strøm til nålen. Det lyder umiddelbart ubehageligt, men de fleste oplever ingen smerte eller en svag prikkende fornemmelse. Strømmen destruerer hårets rod, så det ikke længere kan vokse, og de eksisterende hår kan ”løftes” ud af huden. Ved epilering-behandling anbefaler vi desuden hjemmepleje med Golden Magic olie og Hair Reducer.

Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

Hårene kan kun fjernes, når de er i vækstfasen. Derfor er der som regel behov for flere behandlinger, da ikke alle hårene er i vækstfasen samtidig. Hvor mange behandlinger der er brug for, er forskelligt fra person til person. Hårene bliver finere og lysere for hver epilering, indtil de til sidst er helt væk.

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kigge forbi en af vores to klinikker og få en snak om processen.

Graviditet og amning

Vi udfører ikke epilering på gravide. Du kan godt få epilering, hvis du ammer - dog ikke på brystområdet. Vær opmærksom på, at risikoen for pigmentforandringer er højere, hvis du er ammende.

OBS:

Inden du kan få første behandling med epilering skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos sygeplejersken.


Før (sep. 2019)

Efter (feb. 2020)

Efter (maj 2023)

Ofte så kommer man 1-2 gange om året til vedligeholdelses behandling og tager de få hår der måtte være kommet.