• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
 • Professionel hudplejeklinik
 •  
 • 14 dages returret

Japansk Lifting - Et naturligt ansigtsløft

Er du træt af mørke rander, hængende øjenlåg, trist og slap hud i ansigtet? Vil du have en effektiv og synlig opstramning, men har du ikke lyst til at prøve Botox eller Filler? Så vil du elske japansk lifting.

Japansk lifting er en effektiv og 100 % naturlig ansigtsbehandling, som ved hjælp af. bl.a. zoneterapi og ansigtsmassage giver et synligt ansigtsløft, og som samtidig virker afstressende og terapeutisk. Men pas på: det kan godt være vanedannende.

Japansk Lifting kan bl.a.:

 • Reducere poser og rande under øjnene
 • Reducere arvæv
 • Reducere synlige porer
 • Reducere fine linjer og rynker
 • Fjerne ophobet væske og reducere hævelser
 • Give fornyet glød og vitalitet
 • Løfte tunge øjenlåg og hængende mundvige
 • Reducere stress og give roHvad er Japansk Lifting?

Japansk Lifting er en blid men effektiv ansigtsbehandling inspireret af gamle japanske behandlingsteknikker som zoneterapi, akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage. Hvor det med andre ansigtsbehandlinger handler om de produkter, der kommes på huden, handler japansk lifting om at massere og strække ansigtets muskler og væv på en måde, der øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, afspænder musklerne og booster hudens elasticitet.

Huden afbalanceres og opkvikkes, og du vil hurtigt se en betydelig reducering af ældningstegn som rynker, mørke rande og poser under øjnene, hængende øjenlåg og fine linjer.

Afstresning fra inderst til yderst

Hvordan har du det? Hvis du er stresset, kan det ikke bare mærkes indeni – det kan også ses i dit ansigt. Når vi er stressede og anspændte, nedsættes bevægeligheden og elasticiteten i ansigtet, rynker og linjer bliver mere synlige, og huden mister sin glød. Derudover kan stress og træthed komme til udtryk i form af hævede øjenomgivelser og mørke rande.

Japansk lifting virker afstressende for både huden og kroppen og er derfor enormt effektiv til at reducere både stress- og ældningstegn. Samlet set er behandlingen en afstressende og terapeutisk oplevelse for både krop og sjæl, som kan give fantastiske resultater fra inderst til yderst.


Hvordan foregår Japansk Lifting?

Under behandlingen ligger du behageligt på en briks med et lunt tæppe over dig. Der sættes lidt afstressende musik på, og så er det ellers bare at lukke øjnene og give dig hen. Behandlingen starter med en hudanalyse og afrensning.

Herefter vil din behandler forkæle dig og dit ansigt med en kombination af ansigtsmassage, zoneterapi, akupressur, lymfedrænage og bindevævsmassage med Gua Sha sten (ved 75 min.). Behandlingen afsluttes med Beauty Angel lysterapi, som øger produktionen af collagen og elastin i huden Der er ikke noget, der gør ondt – det er en mild og behagelig behandling hele vejen igennem, og vi tør godt garantere, at du kommer helt ned i gear.

Herunder kan du læse mere om vores tre forskellige Japansk Lifting-behandlinger, og hvad de indeholder.

Basis, Luksus eller Calm?

Vi tilbyder tre forskellige Japansk Lifting behandlinger: Basis, som varer 60 minutter, Luksus, som varer 75 minutter og Calm, som varer to timer. Trænger du til ultimativ forkælelse og afstresning, anbefaler vi Japansk Lifting Calm.

Japansk Lifting Calm har, som navnet antyder, fokus på ultimativ ro. På at du kan komme helt ned i kroppen, lukke verden ude og give dig selv hen til ren nydelse og afstresning. Vi kombinerer din Japansk Lifting med en Hot Stone massage, som afspænder kroppen og lindrer ømme og trætte muskler vha. opvarmede lavasten. En helt igennem magisk behandling til dig, der virkelig trænger til ro, og som vil gøre noget rigtig godt for dig selv. Du kan læse mere om Hot Stone massage her.

Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

Du vil kunne se en tydelig forandring allerede efter første behandling med Japansk Lifting. Har du særlige udfordringer med din hud, og trænger den til ekstra kærlighed, anbefaler vi et kurforløb, hvor du får seks behandlinger og kun betaler for fem. Det kan f.eks. være en god idé, hvis du har hudproblemer som akne, pigmentforandringer eller rosacea, eller du skal giftes og gerne vil stråle lidt ekstra.

Du kan booke dit kurforløb ved betaling i klinikken.