• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
 • Professionel hudplejeklinik
 •  
 • 14 dages returret

Fire and Ice ansigtsbehandling

Opstrammende ansigtsbehandling med hurtig effekt? Ja tak. Fire and Ice er en ikonisk og anderkendt klinisk behandling, som ved hjælp af bl.a. frugtsyrepeeling giver en synligt smukkere og mere ensartet hud med fornyet glød – allerede efter en enkelt behandling.

Frugtsyrebehandling med øjeblikkelig effekt

Frugtsyren eksfolierer huden, fjerner døde hudceller, udglatter hudens overflade og modvirker aldringstegn som fine linjer, hyperpigmentering og tør og træt hud.

 • Reducerer fine linjer og rynker
 • Reducerer træt og mat hud
 • Reducerer akne og urenheder
 • Giver en mere ensartet og glat hudstruktur
 • Mindsker pigmentpletter og solskader
 • Reducerer åbne og tilstoppede porer
 • Giver et intenst fugtboost og styrker huden
 • Giver fornyet glød og vitalitetDu kan bruge den som en enkeltstående behandling, hvis du f.eks. skal til bryllup og vil have en smuk og strålende glød her og nu. Eller du kan få et skræddersyet kurforløb, hvis du har problematisk hud og vil have bugt med f.eks. akne.

Sådan foregår behandlingen

Fire and Ice behandlingen fra IS Clinical har fået sit navn, fordi den består af henholdsvis en varmende maske og en kølende maske, som du kan læse mere om herunder. Inden behandlingen foretager vi som altid en hudanalyse og snakker om eventuelle hudproblemer, du gerne vil arbejde med. Herefter renser vi huden grundigt og går i gang med de to masker. Behandlingen varer i alt 45 min. og afsluttes med serum og fugtighedscreme fra IS Clinical udvalgt specifikt til din hud.

Maske 1

Den første maske hedder Intensiv Resurfacing Masque og indeholder bl.a. frugtsyre, retinol, Vitamin B3 og grøn te ekstrakt. Masken er en mild frugtsyrepeeling, som eksfolierer og renser i dybden. Den kan give en prikkende og varm fornemmelse i huden, som dog forsvinder så snart masken tages af.

Maske 2

Den anden og afsluttende maske hedder Rejuvenating Masque. Det er en kølende og lindrende maske, som bl.a. indeholder hyaluronsyre, aloe vera, grøn te ekstrakt og rosmarinekstrakt. Masken beroliger huden og giver den et intenst fugtboost.


Hollywoods foretrukne ansigtsbehandling

Fire and Ice ansigtsbehandlingen er skabt af amerikanske IS Clinical og er i Hollywood kendt som ”The red carpet treatment”. Og det er ikke så sært, at den er af de mest populære ansigtsbehandlinger i Beverly Hills, da den hurtigt og sikkert opstrammer huden og mindsker fine linjer, samtidig med at den gennemfugter i dybden og booster cellefornyelsen.

Behandlingen er ideel, hvis du f.eks. skal til bryllup eller en anden stor begivenhed, og du gerne vil have en smuk og strålende hud nu og her. Men den kan også være med til at afhjælpe f.eks. akne eller hyperpigmentering, evt. med et kurforløb á flere behandlinger.

Hudpleje fra IS Clinical


Udover deres effektive ansigtsbehandling tilbyder IS Clinical heldigvis også en række effektive og veldokumenterede hudplejeprodukter, som du kan bruge derhjemme. Hvis du vil have hudpleje, som skaber synlige forbedringer af din hud, er IS Clinical et godt bud på din nye favorit. Der findes bl.a. produkter designet specielt til aldrende hud, hyperpigmentering, akne og tør hud.

Køb IS Clinical produkter her

Populære produkter fra IS Clinical

Indeholder bioaktive ingredienser, som aktivt forbedrer hudens tilstand