• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
  • Professionel hudplejeklinik
  •  
  • 14 dages returret

Skønheds- og wellnessbehandlinger

Trænger du til forkælelse og lidt ekstra pleje af krop og sjæl? Hos Mekini i Aalborg tilbyder vi en række professionelle skønheds- og wellnessbehandlinger i hyggelige og uformelle omgivelser.

Vi mener, at alle har deres helt egen måde at være smuk og skøn på, og det er vigtigt for os, at alle føler sig velkomne. Her er der plads til, at du kan være dig selv – uanset hvem du er.

Ønsker du en ansigtsbehandling, udsmykning af neglene, en pedicure, vippe extensions eller noget helt andet? Se vores behandlinger og priser igennem herunder, og book en tid, der passer dig.

Du behøver ikke at vælge. Sammen finder vi ud af hvad din hud har brug for

Efter en grundig hudanalyse og en snak om, hvad du døjer med, finder vi sammen ud af, hvad du og din hud har behov for. Behandlingen skræddersyes herefter til lige netop dig og din hud.

Om vores hudplejebrands

Til vores ansigtsbehandlinger bruger vi produkter fra følgende anderkendte mærker:

MEDEX


Medex et biomedicinsk mærke, hvilket betyder, at produkterne er ”terapeutiske”. De tilfører altså ikke bare fugt men trænger dybt ind og behandler aktivt og effektivt.

Produkterne giver mærkbare resultater og er også velegnet til sart og eksempræget hud. Medex forhandles udelukkende af anerkendte og specialuddannede kosmetologer og hudterapeuter. Det sikrer, at du altid er garanteret den allerbedste vejledning, når du bliver behandlet med eller køber Medex produkter.

Amazing Space

Danske Amazing Space er til dig, der gerne vil undgå hormonforstyrrende stoffer, parabener og parfume, og som vægter økologi og naturlige ingredienser. Produkterne fra Amazing Space er formuleret af naturlige og aktive planteekstrakter og er både skånsomme og yderst effektive.

Phyris

Phyris er en moderne og innovativ 3-trins hudplejeserie, som dækker dit behov for hudpleje 24 timer i døgnet. Phyris er kendetegnet ved en fantastisk kvalitet. Der er ingen parabener eller tilsætningsstoffer i produkterne, og de indeholder kun naturlige og milde duftstoffer.

DermaOxy

Danske DermaOxy har udviklet en unik og luksuriøs ansigtsbehandling med fantastiske resultater. Den såkaldte Oxygenbehandling foregår ved, at et aktivt anti-age serum med hyaluronsyre presses blidt ind i huden vha. 90 % oxygen.

Huden bliver gennemfugtet og opstrammet, den vil synes mere glat og jævn samt få fornyet glød, vitalitet og udstråling.

Dermolissage Silkpeel

Dermolissage Silkpeel er navnet på vores diamantslibning. En yderst effektiv ansigtsbehandling, hvor huden slibes skånsomt med en fin diamant. Allerede efter en enkelt behandling vil Dermolissage Silkpeel gøre underværker for din hud, som bliver glattere og blødere og får mere energi og glød.

De fleste hudproblemer kan nemt afhjælpes, men behandlingen giver specielt gode resultater ved: Aktiv akne og ar, fedtet hud, tør hud, rosacea og psoreasis, pigmentforandringer og solskader, træt og livløs hud samt aldersbetingede forandringer.