• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
  • Professionel hudplejeklinik
  •  
  • 14 dages returret

Single Eyelash Extensions

Drømmer du om smukke, fyldige vipper, der ser naturlige ud? Det kan du få med Single Eyelash Extensions. Der sættes én vippe på ad gangen, hvilket giver et flot, naturligt resultat. Dine vipper får et løft og mere fylde, og dine øjne vil synes mere åbne og markante.

Bemærk at vi for tiden ikke foretager Single Eyelash Extensions behandlingen, men så snart vi gør vil du kunne booke den her på siden igen.

Før

Efter

Før

Efter

Sådan foregår behandlingen

Når du kommer ind til behandlingen, finder vi sammen frem til længden på dine lash extensions. Den bestemmes ud fra længden på dine egne vipper samt den ønskede effekt. Herefter sættes de nye vipper på en ad gangen, imens du ligger ned og har lukkede øjne.

Det tager som regel mellem 1,5 – 3,5 timer, så er du den utålmodige type, kan det være en god idé at tage en lydbog eller noget andet med, som du kan lytte til, mens vi ordner dine vipper.

Pleje og opfyldning

For at holde dine vipper flotte, anbefales det, at du får dem fyldt op hver tredje til fjerde uge.

Inden behandlingen

Det er vigtigt, at du kommer uden mascara på, da eventuelle rester kan nedsætte holdbarheden af dine extensions. Bruger du kontaktlinser, bedes du også tage disse ud for at undgå skade på dine vippe-extensions – medbring evt. briller.


Efter behandlingen

For at undgå beskadigelse af dine egne vipper og sikre maksimal holdbarhed af dine extensions, er det vigtigt, at du plejer vipperne derhjemme med bl.a. en serum og et renseprodukt. Dette fortæller vi naturligvis mere om til behandlingen.

Sarte øjne?

Har du tendens til røde øjne, eller løber dine øjne meget i vand? Så er det vigtigt, at du fortæller os om det, da det kan have indflydelse på behandlingen.

Allergi

Det er meget sjældent, at der opstår allergiske reaktioner, men oplys os gerne, hvis du har nogen former for allergi. Er du i tvivl, er du velkommen til at tage en allergitest hos os.