• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
  • Professionel hudplejeklinik
  •  
  • 14 dages returret

Tak for 10 gode år, Kornblomstvej lukker d. 14. oktober

Det gør vi ikke fordi, vi mangler kunder – tværtimod. Vi er stadig booket op på Kornblomstvej, og jeg er simpelthen så taknemmeligfor alle jer, der er kommet der år efter år. Men jeg er nødt til at lukke klinikken af hensyn til mig selv og min familie. Også selvom det ikke bliver et nemt farvel.

Som nogle af jer kunder ved, har to af mine dejlige børnebørn, William og Frederik, en kronisk lungesygdom, som bliver værre med alderen. Jeg skal bruge min energi på at være der for mine drenge og hans forældre. Økonomisk bliver jeg hverken rigere eller fattigere ved at lukke Kornblomstvej. Men det kommer til at gøre en stor forskel indeni mig.

Vi glæder os til at se jer i Niels Ebbesens Gade

Alle Mekini-pigerne flytter med til Niels Ebbesens Gade, og det håber jeg selvfølgelig også, at I kunder gør. Jeg ved godt, at Kornblomstvej er praktisk i forhold til parkering, men jeg håber, at I alligevel vil følge med. Der er masser af gode P-muligheder i nærheden af Niels Ebbesens Gade også.

Jeg glæder mig til at skabe en endnu bedre klinik og arbejdsplads i Niels Ebbesens Gade med alle pigerne samlet. Jeg kommer fortsat til at være i klinikken hver dag - med undtagelse af de dage, hvor familien kalder.

Sidste åbningsdag på Kornblomstvej

Den sidste åbningsdag på Kornblomstvej bliver d. 14. oktober, så der er god tid til at vænne sig til tanken. Jeg vil være i klinikken den dag, og det bliver bestemt ikke uden tårer, at jeg drejer nøglen om for sidste gang.

Indtil da glæder jeg og pigerne os til at forkæle jer i begge klinikker henover sommeren.

De kærligste hilsner
Mette

Hjemvendt fra Danish Beauty Award
Den 29. april indtog en flok Aalborg-piger København. Alle Mekinipigerne var taget til hovedstaden for at deltage i Danish Beauty Award prisuddelingen, hvor vi var nomineret i kategorien ”Årets klinik”.