• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
  • Professionel hudplejeklinik
  •  
  • 14 dages returret

Behandling af rosacea

Vi mennesker er forskellige, og det samme er vores hud. Hos Mekini er vi specialister i hudpleje og i at skræddersy behandlinger til forskellige hudtilstande og udfordringer. Nogle døjer med akne, mens andre er generet af overpigmentering eller tør hud. Og så er der rosacea, som typisk viser sig i form af udvidede kar og rødme i ansigtet. Når du kommer ind til en ansigtsbehandling, vurderer vi altid ud fra en grundig hudanalyse og samtale med dig, hvad din hud har brug for.Herunder kan du blive klogere på rosacea, og hvordan vi i Mekini kan hjælpe dig med at behandle det.

Hvad er rosacea?

Rosacea er en kronisk betændelsestilstand i huden, som typisk rammer kvinder i 30-50 årsalderen (den ses dog også hos mænd). Årsagen til rosacea er ikke kendt, men man ved, at det kan være arveligt. Derudover kan tilstanden forværres af sol, varme, kulde, alkohol, krydret mad, stress, binyrebarkhormon eller medicin, der udvider blodkarrerne. Rosacea er meget almindeligt og ses.

Symptomer på rosacea

Rosacea findes i forskellige grader, og nogle oplever milde symptomer, mens andre er hårdere ramt. I milde tilfælde viser rosacea sig typisk ved, at de må blodkar i ansigtshuden udvider sig meget let. Det ses som små tynde røde streger og vedvarende symmetrisk rødme og varme i huden – specielt på kinder og næse. I svære tilfælde kommer der også en betændelsesreaktion i huden, som giver røde og gule knopper. Der kan desuden forekomme brændende og sviende fornemmelse samt hævelser og rødme i ansigtet.

Hvad kan vi i Mekini gøre for dig med rosacea?

Det er vigtigt at understrege, at det kun er en hudlæge, der kan konstatere, om du har rosacea. Det kan vi ikke gøre som kosmetologer – dog har vi stor erfaring med rosacea, og vi vil altid påpege, hvis vi har mistanke om det og evt. anbefale dig at få det bekræftet hos en hudlæge.

I Mekini har vi en række behandlinger, som har en positiv effekt på rosacea. Vi skræddersyer naturligvis altid behandlingen til dig og er meget opmærksomme på, hvad din hud kan holde til. I forbindelse med rosacea bruger vi bl.a. ’Fragile’ serien fra Medex, som er et biomedicinsk mærke. Serien indeholder ingen parfume og parabener. Den er udviklet til en ekstremt sensitiv og følsom hud og berolige og genopbygger med E-vitamin.

Lysterapi med Beauty Angel

En af de ting, vi har kæmpe succes med ift. rosacea, er Beauty Angel lysterapi. Beauty Angel aktiverer de immunceller, der hedder makrofager. Makrofager kan ses som hudens soldater, der holder uønskede ”indtrængere” på afstand. Beauty Angel-lyset sender signal om, at der er noget galt, og makrofagerne går dermed i gang med at reparere huden og dræbe bakterier, der kan forårsage en betændelsestilstand. Lyset får desuden de udvidede kar til nemmere at kunne trække sig sammen, så rødmen reduceres.

Med Beauty Angel arbejder vi i bølgelængder og i et spekter, der rammer fra 650 til 850 nm., dvs. dybt nede i huden. Ved at arbejde i de forskellige bølgelængder rammer vi flest muligt af de gode celler, som sætter i gang med at reparere netop dit hudproblem.

Beauty Angel er ganske enkelt fantastisk, og vi anbefaler det til enhver tid til dig, der har rosacea. For at Beauty Angel skal have en optimal effekt, vil du skulle købe et kurforløb, hvor du får en behandling to gange om ugen i ca. 4-6 uger. Herefter vil du skulle vedligeholde det ca. 1 gang om ugen, afhængigt af hvor slemt din hud er ramt.

Læs mere om Beauty Angel her.

Vi er klar med råd og vejledning om rosacea

Rosacea er en irriterende sygdom, som kan give mange fysiske og psykiske gener. I Mekini vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at reducere disse gener, så vær ikke bange for at tage kontakt, hvis du har rosacea eller er plaget af en anden hudproblematik. Vi står altid klar til at hjælpe dig på allerbedste vis med både produkter, behandling og gode råd.

PHYRIS ansigtsbehandlinger
Phyris er et prisvindende hudplejemærke, og det kan vi godt forstå; deres innovative 3-trins hudplejesystem dækker din huds behov for pleje i 24 timer og byder på produkter til enhver hudtype og ethvert hudproblem.