• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
  • Professionel hudplejeklinik
  •  
  • 14 dages returret

Fysiurgisk massage

Dybdegående massage

Døjer du med spændinger og smerter i f.eks. nakke eller lænd? Er du generet af ømme skuldre eller ondt ryggen? Så er vi glade for, at vi i Mekini nu kan tilbyde dybdegående massage.

I Mekini tilbyder vi klassisk fysiurgisk massage, der arbejder i dybden og kan hjælpe dig af med skader, myoser, spændingshovedpine og andre gener.

Du kan booke din massagebehandling herunder. Vores massør skræddersyer din dybdegående massage ud fra dine ønsker, gener og udfordringer.

Kurforløb

Vælg et kurforløb med en af de ovenstående massager: Køb 5 behandlinger og få den 6 gratis.

Kroppen har brug for bevægelse

Hvis du sidder meget ned i løbet af dagen, er der god sandsynlighed for, at du har oplevet spændinger eller smerter i nakke, ryg eller skuldre. Måske døjer du også med spændingshovedpine? Det er helt almindeligt – men det gør det ikke mindre frustrerende.

Når vi sidder længe i den samme stilling, sætter vi en stopper for den pumpefunktion, der skal sørge for, at vi kommer af med affaldsstoffer. Og når affaldsstofferne hober sig op, sker det, at vi får myoser, spændinger og ømhed i f.eks. nakke eller skuldre.

Målrettet massage mod ømhed og myoser

Kan du nikke genkendende til ovenstående, er en dybdegående massage oplagt til dig. Hvor vores wellnessmassage er en blid massageform med fokus på afstresning og velvære, arbejder en dybdegående massage med væv og muskler i dybden.

Den er altså perfekt til dig, som er generet af ømme muskler og spændinger i f.eks. nakke, skulder eller ryg.


Hvilken massageform?


Vores fysiurgiske massør er specialist i forskellige dybdegående massageformer. Din massagebehandling kan kombinere forskellige massageformer, afhængigt af hvad du har af udfordringer, og hvad du gerne vil arbejde på.

Når du kommer ind til din behandling, tager vi en snak om, hvad du ønsker af din massage, og så skræddersyer vi behandlingen, så den passer til dig. Herunder kan du læse lidt om de forskellige dybdegående massageformer.

Fysiurgisk massage


Fysiurgisk massage arbejder dybt og målrettet i væv og muskulaturer for at afhjælpe smerter og spændinger. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, og den kan derfor kun udføres af uddannede fysiurgiske massører, som har styr på musklernes udspring, tilhæftning, funktion og tilstand.

Fysiurgisk massage er altså oplagt, hvis du døjer meget med smerter, myoser og spændingshovedpine.

Forkælelse for alle sanser


Vores dybdegående massage er ikke bare god mod ømhed og myoser; det er forkælelse for alle dine sanser. Hos Mekini kræser vi om dig, så du får en dejlig og afstressende helhedsoplevelse.

Vi bruger lækre, beroligende cremer og olier, afslappende musik og varme håndklæder, og til slut får du et glas vand og lidt sødt, som du kan nyde efter din behandling. Det er vigtigt for os, at du føler dig dejligt tilpas, og at du går herfra med en følelse af velvære.

Helbredshensyn og kontraindikationer


Af helbredsmæssige hensyn kan vi ikke tilbyde fysiurgisk massage, hvis du:

  • Er kræftpatient og i behandling
  • Har ukontrolleret diabetes
  • Har en blødersygdom
  • Er gravid i uge 1-12
  • Er i stærk medicinsk behandling