• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
  • Professionel hudplejeklinik
  •  
  • 14 dages returret

Hårfjerning med Sugaring: Intim, ansigt, ben eller arme

Sugaring er en effektiv, sikker og nænsom metode til hårfjerning på kroppen og i ansigtet. Hårfjerningen foregår ved, at en sukkermasse smøres på huden og trækker hårene op ved roden.

Mild hårfjerning i ansigtet, intimområdet og på kroppen

Hårene bliver fjernet i groretning, og derfor knækker de ikke så ofte, hvilket gør sugaring til en både skånsom og effektiv behandling – også ved indgroede hår.

I Mekini bruger vi Pandhy’s sukkerpasta, der er en mild og 100 % naturlig blanding af vand og sukker. Den er allergivenlig og fri for kemikalier, parabener, parfume, citrus og farvetilsætningsstoffer. Derfor er den også velegnet til følsomme steder som ansigtet og intimområdet.

Læs vores gode råd ifm. Intimhårfjerning længere nede på siden.

 

Få 10 sugaring behandlinger, betal kun for 9

Bemærk: Klippekortet er gældende og skal benyttes indenfor 1 år.

Intimhårfjerning med sugaring

I Mekini har vi mange års erfaring med intimhårfjerning, og vi gør meget ud af at sikre dig en tryg og behagelig oplevelse. Og har du menstruation, er det intet problem. Du kan sagtens komme alligevel, hvis bare du bruger tampon eller menstruationskop.

Når du bliver vist ind i behandlingsrummet, får du en vådserviet til intimhygiejne, så du kan ”vaske” dig inden behandlingen. Der ligger desuden et stort badehåndklæde, så du har mulighed for at dække dig til, indtil behandlingen starter. Behandlingstiden er ca. 15-30 minutter, alt efter hårvækst.

Gode råd i forbindelse med Intimhårfjerning:

  • Tag et par bløde bomuldstrusser på for at mindske risikoen for knopper efter behandlingen.
  • Undgå sport, sex, sauna, dampbad o. lign. den første dag efter behandlingen.
  • Hvis du har tendens til nedgroede hår eller betændelsestilstande, så har vi flere super effektive produkter til behandling og forebyggelse. Du kan købe dem alle i klinikken eller på webshoppen her.


Plej intimområdet med Beauty Angel

Vi kan ikke sige det nok: Beauty Angel er en helt fantastisk behandling, som kan gøre underværker på et utal af områder. Også ”dernede”. Vi anbefaler på det kraftigste, at du booker en Beauty Angel-behandling i forlængelse af intimhårfjerning – især hvis du har tendens til knopper eller nedgroede hår.

Beauty Angel-lyset kaldes også collagenlys og er sammensætning af lysvibrationer, der aktiverer vores fibroblaster og produktionen af nye bindevæv. Cellerne ”spiser” affaldsstofferne, og huden beroliges, heles og fornyes indefra.

Det gør Beauty Angel utroligt effektiv – ikke mindst i intimområdet, hvor huden er særligt sart og ofte har brug for ekstra pleje.

Husk: Første gang du skal have lavet intimhårfjerning, skal hårene være trimmet ned til ca. 1 cm, og mindst 0,6 cm for at opnå det bedste resultat. Det passer med ca. 14 dage efter sidste barbering.

OBS: Intim hårfjerning er kun for kvinder.


Hvad er forskellen på Brazil, Tanga og bikinilinje?

Det er populært at få fjernet hårene nede sydpå, men hvad er lige forskellen på de forskellige behandlinger? Det kan du blive klogere på her:

Bikinilinje: Hårene fjernes i trussekanten.

Tanga: Hårene fjernes som bikinilinje samt længere inde på venusbjerget og foroven af trussekanten. Der efterlades en stribe af hår tilbage alt efter ønske.

Brazil: Ved en Brazil hårfjerning fjernes alt hår både for- og bagtil.

De fleste får lavet intimhårfjerning hver fjerde uge. En til to uger efter en Brazil er der som oftest minimum af hårvækst, mens hårene bliver lidt mere fremtrædende ugerne efter. Ved gentagne Brazil behandlinger bliver hårene ofte lysere, blødere og færre.