• Fragt 39,- Fri fragt fra 399,-
  • Professionel hudplejeklinik
  •  
  • 14 dages returret

Manicure med Shellac/gel polish - Få unikke negle i Aalborg

Gel polish er en populær og helt særlig form for lakbehandling. Lakken hærder i en lampe, hvilket giver skinnende og holdbare negle helt uden mærker og ridser. Du kender sikkert Shellac, som er det mærke, de fleste forbinder med gel polish.

Få det bedste og mest holdbare resultat

Hos Mekini bruger vi både Shellac, Gel Bottle og andre mærker, som vi synes, giver det bedste og mest holdbare resultat. Med Shellac/gel polish holder glansen og farven på neglene i op til 14+ dage på både hænder og fødder. Det kan aftages nemt og skånsomt på 5-8 minutter, uden at neglene efterlades tynde eller på anden måde beskadiget. Du kan vælge mellem et utal af farver samt dekorering med f.eks. sten, folie eller pigmenter. Eller du kan vælge en klassisk fransk manicure. Mulighederne er uendelige.

Hvis du selv ønsker at tage lakken af, kan du købe et aftagningskit i en af vores klinikker eller online lige her.

Vi tilbyder ikke gele-/akrylnegle og forlængelser, men du kan sagtens få lavet en mini eller let-forstærkning af dine egne negle, hvis de f.eks. er meget tynde og har brug for lidt ekstra styrke. Det koster fra 59 kr. ekstra.


OBS: Vi yder ikke garanti på Gel Polish og Shellac, da holdbarheden er individuel, og afhænger blandt andet af dine egne naturnegles sundhed og styrke.

Alle Shellac/gel polish behandlinger er inkl. mini manicure, hvor neglene files i form, og neglebåndene skubbes, inden lakken påføres. Vi afslutter med Solar Oil og en fugtgivende håndcreme.